Sertifioitu autolasien asennuksen erikoisliike Nummenmäellä

Olemme autolaseihin erikoistunut lasiliike Turun Nummenmäellä. Edustamme Pilkington-autolaseja, joka on maailman johtava autolasien valmistaja. Käytössämme on myös uudenaikaisin Hella Gutmann kalibrointilaitteisto autossa olevien kameroiden ja tutkien säätämiseen.

Saat meiltä tuulilasit, sivulasit ja takalasit yleisimpiin automerkkeihin. Lisäksi saat sekä kuperat että suorat sivupeilit useimmiten vuorokauden sisällä. Korjaamme myös kiveniskemät nopealla varoitusajalla. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä autolasien korjaaja.

Ota yhteyttä »

Luotettava tuulilasien, sivulasien ja takalasien asennus sekä korjaus 

Asennustyössä käyttämämme työmenetelmät, materiaalit sekä tarvikkeet ovat alamme parhaita. Saat meiltä Pilkingtonin tuotteet oikein asennettuna ja kilpailukykyiseen hintaan. Voit luottaa, ettei autoosi tule ruostevaurio- tai vesivuotoriskejä – ainakaan asennuksen takia! Saat asennustyölle ja tuotteille myös vuoden takuun.

Tuulilasien kiveniskemät on tärkeää korjata mahdollisimman nopeasti. Meiltä saat kiveniskemien korjaukset jopa saman päivän aikana. Mikäli näyttää siltä, että tuulilasi on vaihdettava täysin uuteen, tilaamme ensin lasin ja hoidamme asennuksen sovittuna ajankohtana. Vaihdamme myös sivulasit ja takalasit.

Työmme laatutavoitteena on tyytyväinen asiakas, joka arvostaa Pilkington-asennusliikettä Turun parhaana ja vanhimpana auton lasien asentamona!

Lue lisää

TOIMINTAOHJEET LASIVAURION SATTUESSA:

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä

Uusi lasitus veneeseen?

Meiltä saat laadukkaat lasit myös veneisiin ja työkoneisiin.

Lue lisää